Vad ska man säga?

2011-07-24 @ 19:35:50
Jag läste precis det här blogg inlägget om händelsen på ön Utöya i Norge, det är sjukt vad de har varit med om! Jag har inga ord faktiskt..

Sötaste Maia!

2011-07-24 @ 14:47:00
Igår var det full rulle här! Vid halv elva åkte vi och hämtade vårt nya lilla tillskott i familjen och efter det så kan man ju säga att vi hade fullt upp. Men det gör absolut ingenting när det är världens finaste hund det gäller! Just nu så ligger hon så fint och sover, skönt det med! Så att vi kan få lite lugn och ro också, haha!
Idag har jag jobbat mellan 7-12 och det kändes skönt att hitta på något idag, att få sysselsätta mig lite.

Jag måste bara säga att det här som har hänt i Norge är ju helt sjukt!! Över 90 personer dog i samband med explosionen och skjutningen ute på ön. Jag tycker att det är svårt att förstå vad det är som har hänt, och att det har hänt i det landet som finns närmast oss här i Sverige. Det är så hemskt, usch.. Sådana här saker blir så verkliga när de händer på en plats som inte är långt ifrån där man själv är.


Ändrade planer

2011-07-22 @ 23:28:17
Tyvärr så blev inte kvällen som jag trodde. Jag hade bestämt med en vän att vi skulle ses ikväll, dricka lite vin och bara umgås. Men hon har inte hört av sig och hon svarar inte när jag hör av mig så jag antar att planerna är ändrade. Men det gör inte mig så mycket, utan jag kryper ner i sängen och framför Gossip Girl istället. Jag följer nästan aldrig tv-serier när de väl går på tv, utan jag är ofta väldigt efter med sådant och brukar hitta de populära serierna efter ett tag och upptäcka vad det är alla har pratat om. Och nu har jag snöat in på Gossip Girl. Jag är ungefär i mitten av säsong två och jag tycker att det är riiktigt spännande.. Men jag har en regel: inte mer än två avsnitt per kväll, jag har en tendens att titta slut på avsnitten för fort.
Jag och Maia när hon var ungefär fem veckor gammal

Studenten

2011-07-22 @ 19:50:17
Jag vet att alla säger det, men jag menar det: Studenten var en av de bästa dagarna i mitt liv.

Ny start, ny blogg.

2011-07-22 @ 17:06:26
Jag känner att jag vill börja blogga igen och därför tycker jag att det vore bra att starta en helt ny blogg, mest eftersom den andra jag hade är flera år gammal. Mest av allt vill jag ha bloggen för att skriva av mig, men jag tycker väldigt mycket om att skriva så istället för att skriva dagbok gör jag såhär.

Jag tog ju studenten den 1 juni och nu har jag hela framtiden framför mig, både bra och dåligt. Just nu jobbar jag på frukosten på Gothia Towers här i Göteborg, mitt sommarjobb för i år. Och samtidigt som jag jobbar så söker jag även jobb för fullt och hoppas innerligt att jag även har jobb till hösten! Plugga vidare ska jag göra, någon gång.. Det där är väldigt oklart för min del och jag avundas dem som vet vad de vill.

Annars så träffar jag mina kompisar när jag är ledig och imorgon så ska vi åka och hämta hem vårt nya tillskott i familjen, en liten valp! Så när hon, Maia, flyttar hit så kommer jag engagera mig i henne också såklart!
RSS 2.0