Powerwalk!

2011-10-27 @ 17:26:45
Nu ska jag ge mig ut på en powerwalk med James, han behöver en långpromenad så att han får springa av sig lite! Efter det så ska jag laga lite mat och sedan skriva på min ansökan. Tänkte att jag skulle bli klar med den idag, så jag hoppas att jag får inspiration av promenaden!

#383

2011-10-27 @ 01:13:36
Det gjorde jag och min bror idag. Vi satt i två timmar och bara skrattade på andras bekostnad! Vad är det man säger, skadeglädje är den enda sanna glädjen?

Slappaste dagen på länge.

2011-10-27 @ 01:07:26
Idag har jag inte ansträngt mig mycket, och det har varit såå skönt! Jag har varit ute och gått med hundarna, annars har jag kollat på film och bara varit hemma! Ibland behöver man sådana dagar då man inte gör någonting alls. Jag har suttit och kikat runt lite på vart man kan börja sjunga här i Göteborg, för jag saknar det väldigt, väldigt mycket! Jag vill gå och ta sånglektioner igen, plocka upp det jag har tappat sedan jag slutade och helst så vill jag även börja ta lite gitarrlektioner, det hade varit roligt! Tyvärr så är det ganska dyrt, men jag får väl önska mig det i julklapp eller något! Men jag måste lösa det på något vis, så jag måste komma iväg och få sjunga ut, haha! Låter säkert lite konstigt, men att gå här hemma och sjunga räcker liksom inte, jag måste få lite bekräftelse på att jag fortfarande kan liksom! Jag har suttit och kollat på massa videos på youtube med otroligt duktiga sångerskor och blir sjukt peppad själv, så jag ska bannemej försöka komma igång med något i alla fall!
På min student i våras när vi framförde vår egna låt.

Jobb och lööön!

2011-10-25 @ 17:47:06
Idag har lööönen kommit!! Det känns så skönt faktiskt och jag kommer nu igång med mitt sparande till USA! Jag har ingen aning om hur mycket sparade pengar man kommer behöva, men mitt mål är att lägga undan ungefär minst 3000 kronor i månaden, så det blir säkert bra tror jag! Hoppas det i alla fall!

Idag har jag även jobbat 7-15. Så jag jobbade både frukost och lunch, så det var roligt!

Nu ska jag åka ner till Allum och träffa Emma en sväng och shoppa lite, förhoppningsvis!

#319

2011-10-24 @ 14:35:26
Idag är en sådan dag, för vädret är underbart! Så därför sitter jag här i mina nya träningskläder och laddar, snart kommer Carro hit och vi ska ge oss ut på en powerwalk!

Ledig dag!

2011-10-24 @ 12:18:57
Åh, vardagsmorgnar är de sämsta i TV-väg.. haha! Och jag som oftast är ledig på vardagarna har absolut inget att titta på när jag äter frukost, i-landsproblem? Just nu är det Sjunde Himlen på TV och det är nog ett av de programmen jag verkligen inte klarar av. Det är så himla synd om alla, de har så väldigt stora problem. Men som tur är har de ju pappa Eric som löser allt, som värsta superpappan. Den enda bra skådespelaren i programmet är Ruthie, och hon är typ 10?

I alla fall, jag sitter som vanligt här med min ansökan och har kört fast lite. Men det släpper nog snart, hoppas jag! Jag vill bli klaaar!! Jag håller även på och kollar runt lite på Nordeas hemsida för att försöka hitta något bra sätt att spara pengar på. Jag vill ha ett sparkonto som jag inte kommer åt utan att behöva gå till en Nordea butik och be dem låsa upp det sådär. För jag känner mig själv såpass mycket att jag vet att jag inte kommer kunna låta pengarna vara annars, tyvärr. Jag hittar dock inget bra, så jag får väl antingen ringa och höra eller besöka dem någon dag.

Nu måste jag verkligen sätta igång med mitt brev, jag förstår inte varför jag inte kan anstränga mig mer.. Det är ju faktiskt en sak som jag ser fram emot väldigt mycket!

Undrar vart man hamnar?

#311

2011-10-22 @ 11:31:34

221011

2011-10-22 @ 11:27:07
Som vanligt så tar det ungefär en månad innan jag inser att jag saknar att blogga. Och framförallt så har jag ju lovat mig själv att skriva här under tiden som jag håller på med min au pair ansökan, eftersom jag vill ha processen nerskriven någonstans. Just nu ligger det till så att jag inte är riktigt klar med min ansökan, jag har mitt personliga brev kvar och sedan ska jag bara kolla igenom allt en gång till, bara för att vara 100% säker på att allt är precis så som jag vill ha det. Så det tänkte jag sätta mig och skriva nu, det personliga brevet som ska vara helt tillägnat värdfamiljen.

Annars så gör jag det jag brukar göra runt den här tiden på året, jag lyssnar på julmusik och får en sådan där mysig känsla. Försöker komma bort från det tråkiga oktober-vädret. Det är också en anledning till att jag ska försöka bli klar med min ansökan så snart som möjligt, jag vill ha något som distraherar mig lite i vardagen. Så nu ska jag sätta mig ner och ta fram min kreativa sida och skriva klart brevet!

RSS 2.0