Godmorgon

2011-09-17 @ 10:17:31
Nu är jag vaken och jag väntar på att Ellen också ska vakna. Men det gör inget om hon sover ett tag till för då har jag lite tid att skriva på min ansökan! Igår efter att jag åkt och hämtat henne så åkte vi hem hit, åt middag och satt sedan bara och pratade om allt och inget. Det finns ganska mycket att prata om när man inte träffats på flera år. Så det var väldigt trevligt. Idag ska vi åka in en sväng till Göteborg och sedan blir det hem hit igen för lite
födelsedagskalas för min bror. Och ikväll tänkte vi väl åka in till stan och gå ut, eller vad vi nu bestämmer oss för.

Vi hörs senare!
Mys i sängen igår morse!

Even the best falls down sometimes

2011-09-16 @ 19:55:00
Nu har jag fixat i ordning vår andra cover så nu finns även den på youtube! Detta är en cover på Collide som ursprungligen görs av Howie Day. Enjoy!

Besök från Skåne!

2011-09-16 @ 19:39:21
Wops, blev visst två inlägg förut.. haha! Men i alla fall. Tidigare idag så besökte jag dagiset som jag har jobbat på tidigare, jag var där för att jag skulle skaffa referenser inför min Au Pair ansökan. Det gick jättebra och de ville mer än gärna hjälpa mig, och det var väldigt skönt! Så nu har jag fixat alla mina referenser, som jag tycker har varit det jobbigaste att fixa.. Så det är faktiskt skönt att det är klart!

Nu ska jag ner och göra mig i ordning lite, sedan åker jag och lilla Maisan till stan och hämtar Ellen som kommer hit hela vägen från Skåne och hälsar på! Jag har inte träffat henne på flera år så det ska bli väldigt roligt!
Vi hörs!

110916

2011-09-16 @ 12:34:46
Hallå!
Igår hände det saker hela dagen från klockan 03.00-20.00 på kvällen och jag hade inte en sekund att sätta mig ner vid datorn, därav inget bloggande! Så igår då.. Jag gick som sagt upp mitt i natten och åkte till Landvetter där jag skulle provjobba. Hela dagen var väl helt okej, det var inte riktigt lika högt tempo som på Gothia, vilket jag är van vid.. Och det gjorde att det blev ganska långtråkigt ibland! Men det är väl ändå ett jobb jag skulle kunna tänka mig att ha fram till jag ska åka till USA! Han sa till mig att jag konkurrerar med en annan tjej också, så vi får se om jag ens får det, haha! Jag skulle få svar någon gång nästa vecka!

När jag hade jobbat klart så åkte jag hem, bytte om och åkte direkt ner till allum för att möta upp Julia som var här på besök från Halmstad! Vi åkte hem hit, lämnade hennes bil och åkte sedan ut till veterinären för att hämta min lilla älskling. Och åh, så glad hon blev när hon såg mig! Och jag blev lika glad när jag såg henne såklart, min finaste! Sedan så åkte vi hem och bara umgicks. Det var väldigt trevligt eftersom vi inte setts på över en månad nu. Julia åkte hem runt klockan 8 och då satte jag mig framför tvn och kollade på Sol, fest & oroliga föräldrar. Man måste ju bara älska det programmet!

Falling to pieces

2011-09-14 @ 21:17:01
Avslutar kvällen med att bjuda på en av de låtarna som vi spelade in i våras. Vi skrev ju en egen låt men vi spelade också in två covers. De andra tänkte jag fixa och lägga upp antingen imorgon eller på fredag!

Jag går upp mitt i natten, jag

2011-09-14 @ 21:14:57
Klockan står nu på 03.10, härligt! Det är faktiskt inte på morgonen, det är mitt i natten.. haha! Men vad gör man inte för chansen av ett nytt jobb? Jag känner mig i alla fall sjuk peppad men är samtidigt lite nervös.. Men det ska man väl vara, annars tycker i alla fall inte jag att man är normal, haha! Nu ska jag kolla klart på ett program på tv, vet inte vad det heter, och sedan ska jag bums i säng för att kunna skrapa ihop några timmar sömn inatt!

Paiiin

2011-09-14 @ 13:47:24
Åh, den här ansökan är sjukt stor och det är massor som man ska svara på.. Visserligen är det ju inte så konstigt när det gäller att jag ska flytta in i en helt ny familj och ta hand om deras små älskade diamanter, barnen alltså, haha! Men allt är väldigt invecklad, det är ju bara nästan 20 frågor om mitt körkort! Jag menar, hur mycket kan man berätta om ett körkort? Haha.. Men jag har ändå kommit en bra bit, mer än hälften är klart, så jobbar jag på nu så är den klar på nolltid! Jag blir helt förväntansfull så fort jag tänker på det, jag vill åka nu!!

Jag var ju på informationsmötet för ungefär två veckor sedan också, och det var jättebra! Det var ändå mycket som man redan visste, eftersom man läst om det på hemsidan! Men det var väldigt roligt att få höra deras versioner och deras upplevelser från deras år som Au Pair! Efter informationen så hade de en ca 20 minuter lång intervju med alla, där de ställde lite grundläggande frågor som t.ex. "Vad skulle du kunna tänka dig att hitta på med barnen inomhus respektive utomhus?" och "Hur ser du på barnuppfostran?". Det var väldigt bra för nu så har jag intervjun gjord och det som återstår är att jag skickar in ansökan, sedan början matchingsprocessen! Det som var extra roligt var att hon som intervjuade mig sa att hon trodde att jag skulle passa in väldigt bra i deras program! 
Förresten så åker jag med Cultural Care Au Pair.

De små sakerna i livet

2011-09-14 @ 11:34:31
Jag hittade en jättefin blogg igår, där folk skickar in saker som de uppskattar i vardagen. Det är väldigt små saker som man kanske inte alltid tänker på. Bloggen heter just little things.

Long time, no see!

2011-09-14 @ 11:25:09
Nu har jag inte bloggat på ett bra tag, men återigen bestämt mig för att ge det ett nytt försök eftersom jag väldigt gärna vill skriva om processen innan Au Pair året. Jag skriver ju ingen dagbok eller liknande och tycker därför att ha en blogg är ett bra alternativ så jag sedan kan gå tillbaka och läsa om det! Just nu är det ju ett tag kvar innan jag ska åka, ca 7 månader, men det kan bli tidigare också!

I alla fall så har jag jobbat ganska mycket den senaste tiden. Sedan så har jag också varit på en jobbintervju, som ledde till en dag med provjobb och den dagen är imorgon! Jobbet som jag ska prova på är som frukostvärdinna, vilket jag jobbar som nu, men det är på Landvetter Airport Hotel. Så det ska bli spännande, jag är lite nervös såklart, men det ska man ju vara!

Och idag skulle jag hämtat min lilla älskling Maia som har legat på sjukhuset en natt, men nu ringde de och sa att de vill ha kvar henne en natt till.. Jag saknar min finaste! Det är inget allvarligt, hon är inte riktigt som hon ska i magen och när de ringde sa de att det går åt rätt håll.. Så det var i alla fall skönt att höra!

Nu ska jag jobba lite på min ansökan så att jag kan skicka in den snart!

RSS 2.0