Nya rummet.

2012-12-15 @ 23:03:56

Tänkte bara att jag skulle visa hur mitt nya rum ser ut! Eller nya och nya.. Nu har vi ju bott här i snart fyra månader.


Lugn dag.

2012-12-15 @ 20:42:44
Idag har jag en sådan sjuuk träningsvärk i hela kroppen.. Kan knappt gå från i torsdags då jag körde ett rejält benpass och ont i hela överkroppen från igår då det blev ett mördarpass för axlar, rygg och mage. Det är inte ofta jag får träningsvärk längre, men idag, hua! Dock så gillar jag träningsvärk, då känner man att man verkligen tagit i ordentligt. Så jag har haft två riktigt bra träningsdagar, men idag har jag en vilodag. Idag är även dagen då jag unnar mig en påse med lite godis, mumma! Det tycker jag att man ska unna sig ibland. Jag är i alla fall sådan att jag tappar motivationen totalt om jag råtränar och bara hela tiden tänker på vad jag äter. Man måste leva lite också!
 
Idag har jag varit attans duktig och julstädat mitt rum. Alltså plockat ut alla böcker och sådant ur hyllan, torkat ur, putsat fönster, torkat ur garderoben och allt möjligt. Jag är jättenöjd och nu är mitt rum jättefint! Annars så har jag slappat som bara den idag och som sagt, fått saker gjort!
 
Imorgon blir det gymmet igen på morgonen och då är det dags för mycket kondition, får ser vad det blir! Efter det så ska jag träffa Jannike och hitta på något roligt! Kanske prata lite om USA och bli sådär extremt taggad och bara längta ännu mer!
 
Nu ska jag kolla klart på sista avsnittet av Så mycket bättre, sedan ska jag somna till musikhjälpen!

Dags att sova.

2012-12-14 @ 01:48:58

Nu har jag gjort mig i ordning för att sova och har ikväll kollat på Böda Camping med familjen och haft lite luciamys med lussebullar och pepparkakor! Sedan har jag tillbringat resten av kvällen framför musikhjälpen!

Träningen förut gick bra och det var skönt att komma igång igen efter några dagars uppehåll! Jag körde 25 minuter på cykeln och sedan blev det mycket ben och lite mage! Jag hade inte så mycket tid idag så det fick bli en snabbträning! Men jag är fortfarande helt skakis i benen så det känns riktigt gött! Imorgon ska jag träna själv på dagen, och då har jag all tid i världen!

Nu ska fortsätta kolla på musikhjälpen och mysa med min gosekatt som ligger bredvid mig!


13 november och Lucia.

2012-12-13 @ 15:25:00
Trots att det är Lucia idag så har jag inte märkt det på något speciellt sätt, förutom att Göteborgs Lucia var hos Morrongänget imorse på Mix Megapol och sjöng. Och sedan så fyller även en bra vän till mig år idag, 20 bast blir hon! Stooort. Även om jag själv tyckte att det nästan bara var tråkigt att fylla 20, så länge som man har väntat och längtat menar jag.
Ska jag vara helt ärlig så har jag varit så sjukt oproduktiv idag. Det är väl så det blir när man är arbetslös, men det är så förbaskat tråkigt. Jag försöker hitta på saker, men vad ska man göra? Alla andra jobbar eller så går de i skolan, så det är bara jag.. Själv.. Haha, börjar kanske tröttna på mig själv? Jag skulle i och för sig behöva städa mitt rum, även om det är tråkigt. Men man känner sig så nöjd när man är färdig.
 
Jag har i alla fall hjälpt pappa lite idag, han har satt upp nya foder runt fönstrena i garaget. Och då ska jag spackla dem och måla dem så att de blir fina och vita! Så idag har jag spacklat och väntar nu på att det ska torka. Sedan så har jag lyssnat på Musikhjälpen hela dagen idag, och jag är glad att det är samma härliga gäng som förra året!
 
Nej, nu ska jag städa mitt rum och sedan åka iväg till gymmet och bränna lite! De senaste dagarna har jag hostat och känt mig lite halvkrasslig, så jag har vilat i 3 dagar. Jag längtar till gymmet just nu, men samtidigt är inte motivationen på topp. Något som jag brukar göra när motivationen är på botten så googlar jag lite och hittar citat och bilder som gör att man blir taggad! Det hjälper mig i alla fall!
 

Efter sex månader i Sverige.

2012-12-12 @ 18:03:01
Hallå!
 
Nu var det superduperlängesedan jag skrev här sist. Jag har varit hemma ett bra tag, ett väldigt bra tag. Sex månader om man ska vara exakt. Det känns fortfarande lite jobbigt att inte vara i USA, missförstå mig inte.. Jag ångrar inte mitt beslut att åka hem, men jag undrar ändå ibland om jag gjorde rätt val som åkte hem. Just eftersom livet här hemma är pyttelite tråkigare än livet jag levde i USA. Där hittade man på mer saker, man träffade vänner varje dag, man var mer spontan, åkte på roadtrips och allt sådant roligt. Man kunde gå ut och äta middag mitt i veckan och det var helt normalt. Jag skulle aldrig få för mig att fråga någon "Ska vi gå ut och äta middag på onsdag?", eftersom man nästan vet vad svaret blir.. Haha! Men sedan så var själva jobbet som au pair absolut inget för mig, och det var ju trots allt anledningen till varför jag åkte hem, det vet jag mycket väl. 
Och sedan saknar jag att ha så nära till New York, mitt älskade New York! Min kärlek till den staden är obeskrivlig, haha..
 
Vet dock inte om bloggen kommer klara sig speciellt länge denna gången.. Vet inte om jag tycker att jag har så mycket att skriva om just nu. Just nu så jobbar jag inte, börjar jobba igen efter nyår. Jag går som målarlärling och ska förhoppningsvis börja på en ny firma, det är lite papper och så som ska skrivas. Men jag trivdes som fisken i vattnet på den förra firman jag var på, mycket eftersom min handledare var jättebra! Har inte så mycket att säga om den nya firman ännu, eftersom jag bara varit där i en dag och provjobbat. Men jag är bara glad att jag har ett jobb, det är absolut inte det lättaste att skaffa sig just nu. Vi får se vad som händer och sker.
 
Som jag sa så saknar jag USA jättemycket, men planerna är att åka tillbaka dit, om ett halvår ungefär. Jag och Jannike ska åka till New York!! Och om allt går som vi vill så ska vi även åka över till andra sidan och besöka Los Angeles och Las Vegas. Det känns skönt att ha hittat någon som vill resa på samma villkor som mig, och som vill göra/se samma saker. Det är då det blir som bäst!
 
Just nu sysselsätter jag mig i alla fall väldigt mycket med träning. Har dragit igång ordentligt och har tränat regelbundet i tre månader och börjar äntligen se resultat. Det finns absolut inget bättre än att vara på gymmet och kunna springa lite längre, ta i lite mer, öka motståndet lite till eller att kunna stå plankan några sekunder längre än innan! The best feeling in the world. Så om jag kommer skriva om något så är det nog träning, ganska mycket i alla fall.. Haha! Sedan även självklart vår planering till USA-resan!
 
Nu får vi se om det kommer något mer inlägg i framtiden, jag hoppas själv det i alla fall! Sedan måste jag också ta tag i att ändra min header, jag är ju faktiskt inte au pair i Philadelphia längre! ;)
 
Times Square.
The Love-sign in the Love-park in Philadelphia.

RSS 2.0