Hemma igen

2012-01-29 @ 23:26:32
Nu är jag hemma, eller jag kom hem vid kanske halv sju ungefär.. Bilresan dit och hem gick jättebra, särskilt när man har så fint sällskap hela vägen! Helgen har också varit toppenbra, i fredags när vi kom dit så åt vi middag innan vi gjorde oss i ordning inför kvällen. Sedan förfestade vi hos Julia och efter det gick vi till Hugos där vi dansade tills de stängde, vilket i Motala betyder klockan två.. Haha! Men vi hade riktigt roligt. Sandra och Ida följde även med och det var riktigt roligt att träffa dem igen efter åtta månader. Lördagen blev väldigt lugnt eftersom vi mådde som vi gjorde, haha! Men Sandra och Ida kom tillbaka till Motala på kvällen och så åt vi middag ihop och slappade framför tvn med kladdkaka och Julias hemmagjorda glass. Och idag åkte vi hem i tid och gjorde ett litet stopp på A6 i Jönköping. Som sagt så har jag haft en toppenhelg!

Veckan som kommer blir ganska lugn, ska träffa lite vänner men annars händer det nog inte så mycket mer. Har inget jobb den här veckan nu heller, börjar bli en vana och jag känner inte direkt att jag har jobbet kvar.. Haha! En himla tur att jag åker snart.

Nu ska jag kolla på Wipeout Vinter, missade det i tisdags! Det bästa som finns är när folk gör bort sig.. Haha!
Lägger in lite bilder från Motala också.


Mot Motala

2012-01-27 @ 14:14:08
Nu ska jag strax åka ner och hämta Emma på stationen, sedan blir det ett snabbt stopp på Allum innan vi börjar resan mot Motala. Jag kanske skriver i helgen, om inte så gör jag det när jag är tillbaka!
Ha det toppen!


Bildbomb

2012-01-27 @ 13:40:00
Tänkte att jag skulle slänga in bilderna från Stockholm innan jag åker!


Godmorgon

2012-01-27 @ 10:42:33
Gick upp för en halvtimme sedan ungefär och nu sitter jag här med frukost och grejar lite på Spotify, fixar en lista som jag och Emma kan ha i bilen till Motala. Lite festlåtar, gamla som nya.. Den bästa blandningen helt enkelt, haha.. Bättre än radiokanalerna med andra ord! Jag kollar igenom massa gamla spelningslistor och hittar massa bra låtar som man förknippar med vissa fester eller vissa tider i livet. Jag gillar hur en låt bara kan få en att minnas något som man annars glömt, det är awesome! Just nu sitter jag och lyssnar på låtar som gick varmt på studenten, på flaket var det dessa låtar som gick om och om igen:
Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer – Give Me Everything
Basshunter – Fest i hela huset
Lucenzo feat Big Ali – Danza Kuduro

Det ska i alla fall bli roligt att köra så långt, det är typ första gången sedan jag fick körkort tror jag! Annars har jag alltid bara åkt med alla andra. Måste snart gå ner och göra mig i ordning och packa min väska, blir borta till söndag denna gången.
Ha det grymt i helgen!

Godnatt!

2012-01-27 @ 01:19:23
Ännu har inga bilder från Stockholm kommit upp, jag har suttit och grejat med min externa hårddisk från och till hela kvällen och därför inte hunnit. De kommer kanske upp imorgon! Jag hittade två fina bilder från Kroatien sommaren 2010. Jag saknar den resan hur mycket som helst.

Förresten, imorgon åker jag och Emma till Motala för att hälsa på Julia. Vi blir borta över helgen och jag kommer inte ha datorn med mig nu heller, så därför kommer det kanske bli lite dålig uppdatering!
Ha det toppenbra nu! Godnatt.


Memories

2012-01-26 @ 21:49:52
Åh, jag sitter och för över massa saker till min externa hårddisk och har hittat några ljudfiler som vi spelade in i ettan på gymnasiet. Vi satt på internatet och spelade lite, jag sjöng och Erik spelade gitarr.. Och Sofie spelade in det på sin telefon, haha! Fina minnen det där, jag saknar gymnasiet lite grann när jag tänker på sådana saker. Jag saknar att spela med Moa och Erik, här hemma känner jag ingen med samma intresse för musik. När jag väl sjunger så är det här hemma när jag skriker med i låtarna för fulla muggar, haha! Det bästa som finns är ju att köra bil ensam och skrika med, awesome!

Tänkte att jag skulle lägga in dessa igen, jag är så stolt över oss och så nöjd över resultatet! Den sista låten är vår egen.




The American Embassy

2012-01-26 @ 12:19:00
Just det, jag glömde ju säga att besöket på ambassaden gick finfint! Det var inte så farligt som alla andra bygger upp en bild om att det skulle vara. Vi kom dit ca en timme innan vi hade bokad tid, stod i kö i kanske en kvart innan vi fick gå igenom säkerhetskontrollen. När man väl kom in så fick man en nummerlapp och efter inte ens fem minuter var det vår tur och man fick lämna alla papper i en lucka. Sedan blev man uppropad och fick gå till en ny lucka, lämna fingeravtryck och svara på några frågor. Sedan var allt klart! Frågorna var inte direkt många heller, typ "Where are you going to live?" och "How many kids are you going to take care of?". När jag svarade ett barn och att han var 2,5 år gammal så sa hon bara "That should be fun!". Och det kommer det bli!! Sedan så berättade hon att de skickar hem passet och visumet, sedan fick jag gå.

Men visst, det finns säkert de som har haft mer otur än oss, som har fått stå ute i kö och vänta i två timmar osv. Jag är bara glad att det gick så bra för oss.
Det absolut bästa med detta är nu att jag är helt klar med alla papper, det enda som jag måste göra är nu att packa väskan och ge mig iväg!!

Efter ambassaden igår så åt jag och Christine lite lunch, och kom fram till att vi var så glada och lyckliga. Det känns så skönt att vi äntligen ska få åka och att det inte alls är lång tid kvar! Jag är så glad att jag hittade henne och att vi ska åka samma datum. Hela processen blir lite roligare när man har någon att dela den med!

Stockholm

2012-01-26 @ 11:01:49
Dålig uppdatering, jag vet. Men i tisdags runt halv tio på morgonen gick mitt tåg till Stockholm och jag kom hem igår kväll och var hur trött som helst. Jag hade ingen dator med mig och mitt internet på mobilen fungerar inte riktigt som det ska. Men jag har haft två riktigt bra dagar i Stockholm med Christine och på tisdag eftermiddag så kom Sofie in till stan och var med oss resten av kvällen! Det var så roligt att få träffa henne igen, efter åtta hela månader. Vi gick på stan och fick köpt lite bra att ha saker från Ordning&Reda. Sedan gick vi tillbaka till vandrarhemmet, som för övrigt var väldigt mysigt och jag skulle definitivt kunna tänka mig att bo där igen.

Vi vilade våra fötter en stund och sedan gick vi tillbaka ut på stan för att hitta någonstans att äta middag på. Vi gick till en restaurang på Drottninggatan som hette Poplette, tror jag. Vi beställde in varsin plankstek och delade på en flaska rött. En riktigt god middag samt gott sällskap!
Här hemma har de gjort i ordning i mitt rum i någon vecka eller två, så jag har sovit på soffan. Men igår när jag kom hem så hade mamma ställt tillbaka min säng och bäddat helt nytt, underbart!

Nu kollar jag på det senaste avsnittet av Suburgatory som jag missade i tisdags, riktigt roande serie!
Vi fotade även massor i Stockholm så jag tänkte lägga upp de bilderna senare när jag orkar fixa med min externa hårddisk. De är i alla fall inne ikväll!

Nere

2012-01-23 @ 22:06:26
Fan, mitt humör är helt upp och ner just nu. Just nu är det inte kul att vara tjej och sedan är jag bara helt enkelt väldigt känslomässig just nu. Blev helt plötsligt bara deppig. Eller okej, det var en pytteliten sak som hände och jag vet att det inte var menat på det sättet. Men bägaren rann liksom över.. Usch, hoppas inte att detta kommer tillbaka för jag vill inte känna såhär. Det är en så otroligt konstig känsla att se fram emot något så galet mycket samtidigt som det skrämmer mig. Om 5 veckor är jag framme i NYC och ska inte sätta min fot i Sverige på ett helt år.

Jag blir på grund av detta ännu mer stressad över att jag måste ta vara på tiden som är kvar här hemma. Att göra det som är viktigt för mig.


You never know a good thing until it's gone

2012-01-23 @ 20:20:16
Herre, det märks att jag inte jobbat på några veckor.. Fyra timmar jobb med pappa och jag är helt slut. Men det är en riktigt härlig känsla. Som sagt så var vi borta på tomten där pappa håller på och river den lilla sommarstugan som just nu står där. De har även varit där och tagit ner massa stora träd så tomten känns helt plötsligt väldigt stor. Jag fick i alla fall vara eldvakt idag, haha.. Så jag sprang runt överallt och plockade undan allt pappa rivit ner och slängde det på elden. Det låter kanske inte så jobbigt, men när man är förkyld så blir man bannemej anfådd för minsta lilla.. Hehe! Men det var faktiskt roligt att få vara med och greja där lite grann, i alla fall nu innan eftersom jag inte kommer vara med något alls senare eftersom jag har åkt då. Det betyder att under året jag är borta så ska mina föräldrar bygga hus och när jag kommer hem så får jag flytta in i ett helt nytt hus på ett helt nytt ställe. Men jag tror att det kommer bli riktigt bra och stället vi ska flytta till ligger lite på landet och huset kommer ligga precis bredvid skogen. Det är väldigt mysigt och jag tror att vi kommer stortrivas!

Just nu sitter jag och plockar ihop alla mina papper till Stockholm. Imorgon bitti går tåget mot huvudstaden och där ska jag sedan möta upp Christine. Vi har hela dagen där imorgon så vi ska gå på stan och sedan gå ut och äta på kvällen. Vi ska även möta upp min vän och Vadstena-sambo Sofie, vilket ska bli riktigt roligt för sist vi sågs var på studenten i juni!

Och på onsdag blir det tidig morgon eftersom vi ska vara på ambassaden klockan 09.30. Det är så mycket papper som ska med dit och man kan inte direkt missa något.. Då är man ganska körd. Men det blir bra, jag har alla mina papper och det är ju bara en natt så man behöver inte packa speciellt mycket!

Den lilla stugan som är på väg ner.

Hur svårt ska det vara

2012-01-23 @ 13:01:30
Goddag!
Idag var det att gå upp i tid som gällde, eftersom jag skulle hinna ner och ta ett visumfoto under de timmarna mamma är hemma. Dock så tar det en timma för dem att fixa i ordning korten eftersom det tydligen var mer jobb med dem än de vanliga fotona. Så nu får jag åka tillbaka i eftermiddag också.
Men det värsta var att när jag skulle backa ut från parkeringen så kommer det ett äldre par och sätter sig i sin bil på parkeringen rakt över. Eftersom jag redan hade börjat backa ut så får ju gubben hålla koll på när han kan backa och om det är någon annan bil bakom. Men icke, då bara backar han rakt ut och kör rätt in i mig.. Jag blev helt ställd och visste inte vad jag skulle göra, men jag tog deras nummer så nu får jag se hur pappa vill göra. Det blev inget jättemärke, lite svarta skrapsträck typ. Men ändå, jag blir så chockad över hur han bara gjorde. Och så frågade han mig efteråt "Backade du också eller?" Jaaaaa, om du hade tittat bakåt innan du backade så hade du sett det.

Som sagt, jag får se hur pappa väljer att göra.. Det är ju inte min bil.
Nu ska jag åka ut till tomten och hjälpa pappa riva lite där.

Where there's no struggle, there's no strenght

2012-01-22 @ 22:22:56
Ikväll om exakt 5 veckor sitter jag nog här hemma med ångest och undrar vad det är jag har gett mig in på. Om exakt 5 veckor är det den 26 februari, dagen innan jag tar mitt pick och pack och flyttar till USA. Tillsammans med ångesten så kommer jag antagligen vara otroligt spänd och lycklig över att det äntligen är dags. Men det börjar redan bli lite pirrigt när jag tänker på det och härom dagen slog det mig att jag ska vara borta ett helt år. Jag fick ont i magen i fredags hemma hos Jannike när jag sa till henne att jag ska ha avskedsmiddag någon av de kommande helgerna och att hon måste vara där. Som tur är så har hon sagt att hon vill flyga till andra sidan jorden för att hälsa på mig. Jag har lite svårt för att ta in vad jag ska göra, innan har jag bara vetat att jag vill och att jag ser fram emot det något enormt.. Men jag har nog inte riktigt förstått att jag ska åka än och det kommer nog ta ett tag innan jag gör det.

Jag har redan hittat några bra tjejer som kommer vara i USA samtidigt som mig och det får mig att känna mig lite lugnare. Det känns skönt att man har "lärt känna" dem lite och kan prata med dem eftersom de går igenom samma sak även nu innan avresa.

Det är väl ungefär såhär jag känner just nu.. Hur många tankar som helst som far runt i huvudet, och en del av mig som bara vill åka nu! Det är så svårt att förklara vad som rör sig i huvudet, men ni kanske förstår ändå. Jag ser så mycket fram emot detta år som väntar och jag blir så glad när jag tänker på den stunden då jag äntligen ska få träffa min värdfamilj. Jag känner på mig att 2012 kommer bli ett bra år!


Sen snö i år

2012-01-22 @ 15:24:34
Hallå!
Gårdagen var väldigt trevlig och det var roligt att hinna träffa dem innan jag åker. Vi fikade lite när de kom hit, kollade på handbollen, tog en promenad och sedan åt vi världens godaste middag. De stannade till ungefär klockan 12 och sedan var det bums i säng för oss alla. Idag har jag inte gjort mycket, vaknade vid nio, åt lite frukost och sedan har jag varit ute med hundarna tillsammans med mamma. Och nu kollar jag faktiskt på lite Vampire Diaries, som jag snart tyvärr har kollat klart på. Men jag tror att säsong tre ska finnas att se på om man streamar via internet.

Och alla som sagt att det var har varit en ganska skön vinter utan snö.. De borde inte sagt så. Nu har vi fått över en decimeter snö, och jag tycker att det är alldeles för sent för snö nu. Härom dagen kändes det ju som att vi var påväg mot våren.. Fast det förstod man ju att vi inte var, men man blir ändå lite chockad när det då istället kommer massa snö. Jag hoppas bara att det håller sig såhär nu och att det inte kommer ännu mer.

Dock så älskar Maia snön, hon springer och trycker ner hela huvudet och dyker genom snödrivorna. Hon är så söt och hon verkligen älskar det!

20-års firande

2012-01-21 @ 13:14:44
Förra veckan fyllde Jannike 20 år och igår så bjöd hon hem massa tjejer på lite tilltugg och drinkar. Det var väldigt trevligt och roligt att få träffa lite nya människor! Vid 12-tiden så drog några utav tjejerna ut, men jag har inte mått så jättebra de senaste dagarna så jag åkte hemåt. Och presenten som Jannike fick av mig, Lisa och Jetmira var ett Thomas Sabo armband med två berlocker på, en svart klacksko och en maskerad-mask! Vi tyckte när vi köpte armbandet att berlockerna passade Jannike så bra! Jag älskar märket Thomas Sabo och har själv ett jättefint berlock-armband som jag fick av Jenny i studentpresent!

Nu ska vi snart få besök av våra vänner, min barndomskompis med familj!


Big changes

2012-01-19 @ 18:30:01
Jaha, så idag har dagen inte bestått av mycket. Det är mestadels därför jag inte bloggar så ofta, för att jag inte har något att skriva. Men jag har som jag skrev igår, genomgått en stor förändring idag. Haha, ni kommer säkert undra om det inte var mer än så.. Men för mig är det en stor grej.

Jag har gått och blivit brunett! Och för mig, som aldrig har färgat håret innan, så är det en stor grej!
Ni skulle bara veta hur rädd jag var för att det skulle bli missfärgat eller fult, men jag är nöjd! Jag var så trött på min andra färg och fick nog i tisdags och köpte färg.


Det senaste

2012-01-18 @ 23:58:07
Världens sämsta uppdatering? Jag tror det, ja. Men till mitt försvar så är min dator faktiskt inne på reparation, så jag sitter därför på mammas dator ibland och mestadels vid mobilen. Därav inte mycket uppdatering och jag hoppas på att få tillbaka min dator om ungefär en vecka. Jag saknar den, haha.

De senaste veckorna som har varit så har jag gjort lite allt möjligt.. Jag har slappat, träffat kompisar, umgåtts med familjen, hälsat på farmor och farfar, shoppat lite och sådant. Det har inte hänt för mycket med andra ord men det har ändå varit lagom mycket, jag har gillat de senaste veckorna! Imorgon ska jag ner och betala visumet och sedan är det dags för stoora förändringar, visar imorgon!

Det har i alla fall inte hänt så mycket med USA det senaste, det finns inte så mycet att göra just nu. Jag skypade förra fredagen med tjejen som är au pair i min värdfamilj nu. Vi pratade om allt möjligt och det var väldigt roligt att få höra så mycket mer och få lite bra tips och sådär!

Nu ska jag sova, har lyckats vända tillbaka dygnet lite grann! Godnatt.

Bästa låten just nu: Kris Allen – Live Like We're Dying

Vart tar tiden vägen?

2012-01-08 @ 22:51:59
Vad har hänt med mig? Snacka om att blogga i perioder, vissa dagar skriver jag nästan 4-5 inlägg och andra dagar ingenting. Men så får det vara.. för när jag inte känner att jag har något att skriva om så tycker jag inte att det är någon idé. Haha, i alla fall.. I fredags träffade jag min kära vän Emma som jag inte träffat sedan jag fyllde år och hon var här. Vi åkte och lämnade in min dator, åt middag och sedan satt vi och pratade hela kvällen. Det är det som är så bra med Emma, man behöver inte hitta på massa saker utan det räcker liksom att man ses och så har man roligt ändå. Igår var jag hemma och umgicks med min familj och idag så har jag jobbat och sedan så var morfar här en stund på middag. Idag är det faktiskt ett helt år sedan mormor dog. Vart tog året vägen? Det är helt sjukt att det har gått så fort..

Och nu ska jag snart iväg i ett helt år och inser hur fort det året kommer gå! Men jag ska ha det bästa året i mitt liv. Det ska bli så roligt och nu börjar jag längta mer om det ens är möjligt!! Men än så länge har jag nog inte riktigt fattat allt än. Folk frågar om jag är nervös men jag vet inte riktigt vad jag känner.. Känslorna kommer väl fram senare när man inser vad man ska göra och hur länge man ska vara borta!

Nu ska jag inte sitta här och häcka.. Skypar med Christine och ska kolla lite Vampire Diaries innan jag ska sova!
Puss!

Klockren

2012-01-05 @ 22:46:30
Haha, jag tyckte att denna bilden var lite rolig.. För det stämmer verkligen, hur många gånger har de inte ändrat sedan man blev medlem och hur förbannad blir man inte? Men efter ett tag så känns det som att facebook alltid har sett ut så. Det är ju inte så att man skulle få för sig att lämna facebook för att man tycker det är jobbigt, aldrig i livet. Facebook är en för stor del i våra liv(sorgligt nog), haha!

Dock så har jag inte riktigt vant mig vid den där tidslinjen.. Jag förstår inte grejen?

Igår och idag

2012-01-05 @ 22:19:44
Heej! Sorry för väldigt dålig uppdatering både igår och idag! Igår gjorde jag inte jättemycket, fixade med lite au pairpapper och städade lite smått. På kvällen var det även dags för förberedelsemötet med andra au pairer som åker inom de närmaste månaderna och en person som jobbar på Cultural Care. Hon berättade om lite praktiska saker och sådant som är bra att veta inför resan. Sedan fick vi även tillfälle att prata lite med de andra blivande au pairerna. Jag kan väl inte riktigt påstå att mötet gav speciellt mycket, eftersom det är sådan information som man läste innan man ansökte till programmet samt sådan information som man fått längs vägen. Men nu är det gjort och jag tror att det bara är ambassadbesöket och hälsoundersökningen som står kvar på listan av möten inför mitt år. Annars är jag nog helt klar och det enda jag kan fokusera på är att få i ordning alla papper och sedan bara vänta!

Jag var även på avläsningen idag av sprutan jag tog i måndags och självklart har jag inte tuberkulos.. haha, tur är väl det!
Efter det så åkte jag direkt in till stan och träffade Linda en sväng. Vi åt lunch och bara pratade, vi har inte setts på ett bra tag nu och var ju tvungna att prata om allt som hänt sedan sist! Så det var väldigt trevligt!

Nu ska jag kolla på Vampire Diaries(som vanligt) innan jag ska sova, det är alltid ett sådant bra slut på dagen!


Resultat

2012-01-03 @ 18:56:16
Jag blev såå nöjd med mitt besök på Make up store och hon som sminkade mig var grymt trevlig och jätteduktig. Jag valde att få lära mig en vardagssminkning eftersom jag har större användning av det. Med en festsminkning tycker jag att man kan exprimentera mer med för att få ett bra resultat. Nu fick jag lära mig basen och hur man gör för att få ett naturligt, snyggt resultat. Hon la även på en jättesnygg ögonskugga och sminkade mina ögon lite mer. Hon sminkade mina ögon i en färg som framhäver mina ögon mycket, vilket jag gillar!

Efteråt så får man ju plocka med sig saker för priset av kursen. Så det gjorde jag plus att lite mer slank med i farten.. haha! Jag köpte rengöring och ansiktsvatten som ska vara jättebra, luktar gott gör dem i alla fall: pepparmint! Sedan så köpte jag puder, ögonbrynsfärg+pensel. Jag fick även med en testtub med en produkt som man har i håret om man har en stram tofs, det skulle ge en snyggare lite glansig look. Så nästa gång jag ska ha tofs ska jag prova den! Kan knappt vänta till jag får prova sakerna nästa gång jag sminkar mig, haha!

Nu är det nästan så att jag inte vill tvätta bort sminket ikväll!


Make up store!

2012-01-03 @ 15:32:11
Jag fick ju presentkort på Make up store i födelsedagspresent och nu ska jag snart ner dit på en sminkkurs! Det ska bli grymt roligt att få lära sig lite! Ni får se hur det blev sedan!

Äntligen

2012-01-03 @ 09:26:00
Åh vad jag är glad att Björn Gustafsson är tillbaka! Jag har saknat honom. Och come-backen kunde ju inte varit bättre än en liten mini-serie med Benjamin!




Fixardag imorgon

2012-01-02 @ 23:55:03
Imorgon måste jag ta tag i mitt rum, det ser ut som ett bombnedslag.. Kläder på golvet och smink som ligger utspritt överallt, haha! Flyttlådor tog jag in häromdagen också för jag kände att jag skulle vara duktig och börja packa.. Men där står de på golvet fortfarande lika tomma. Jag tror att jag måste sätta fart med det väldigt snart.

Förövrigt så längtar jag tills jag och Christine ska till huvudstaden! Då blir det en heldag i Stockholm, övernattning och sedan ambassaden dagen efter! Måste även fixa i ordning alla papper och det där som ska med dit också.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Vampire Diaries sedan sova!


You are the only one who knows me better than i know myself

2012-01-02 @ 21:27:59
Bästa låten just nu!

Adam Lambert – Better Than I Know Myself

Snygg kille förövrigt.

Bazinga!

2012-01-02 @ 19:42:33
Åh, idag är jag så trött! Gick upp vid halv sex idag(jobbigt för mig som brukar gå upp typ elva.. haha) och åkte till jobbet. Det var en ganska tråkig dag på jobbet idag.. Men vi slutar ju tidigt så det är skönt! Sedan lunchade vi ganska länge innan jag tog spårvagnen till sjukhuset för att göra det där tuberkulostestet som man måste göra innan man åker som au pair, eftersom man inte får åka om man nu skulle råka ha det. Nu är det ju så att tuberkulos är jätteovanligt, men man måste ändå testa sig. Och på torsdag ska jag dit för den så kallade avläsningen och jag är lite smått panikslagen. Jag hatar sådant här och allt som har med sjukdomar att göra.. Jag vet ju innerst inne att det inte är något.. men ändå kan jag inte sluta titta på armen om det blivit någon liten "bubbla", vilket betyder att man är smittad.. vad jag förstod!

Efter det tog jag en promenad från sjukhuset till farmor och farfar där jag satt en stund, drack en kopp te och var social! Jag tar varje tillfälle i akt och hälsar på dem, jag kommer ju inte bara kunna åka och hälsa på dem sådär på ett helt år.

Nu ligger jag här nerbäddad i sängen och ska snart skypa lite. Jag känner mig superfräsch såhär efter jobbet.



Sheldon får mig att skratta ikväll!

1 januari 2012

2012-01-01 @ 14:31:48
Hallå där!
Gott nytt år på er! Hoppas att ni hade en bra kväll, för det hade jag! Vi åt väldigt god mat och hade väldigt trevligt hela kvällen.

Vi åkte hem en stund efter tolvslaget för att både jag och mamma skulle upp och jobba idag. Jag ställde klockan på 05.30 och var jättenöjd över att jag skulle orka upp i tid imorgon och ändå haft en grym nyårsafton! Sedan vaknar jag av mig själv och känner att det inte stämmer.. Det kändes som att jag hade sovit längre än jag skulle. OCH det hade jag, 06.59 var klockan när jag vaknade och jag skulle börja jobba klockan 07.00! Så imorse gjorde jag mig i ordning på rekordsnabb tid, haha! Jag har i alla fall aldrig kommit försent innan, så det gjorde inte så mycket! Jag blev ju utvilad i alla fall.. om man ska se det så! Men ändå, paniken fanns där lite smått för en person som hatar att komma försent!

Men jobbdagen var bra i alla fall! Trots att alla bestämde sig för att komma efter 10 när vi stänger halv 11, alla ville väl sova såhär dagen efter nyår! Haha..