Promenad x2

2011-08-23 @ 20:00:17
Min och Jannikes powerwalk på 8 km gick super! Det var riktigt härligt att få komma ut och mycket roligt att bara gå och prata om allt och inget! Sedan jag kom hem har jag duschat, lagat mat och varit ute på en promenad ner till vattnet med Maia. Det var första gången hon var nere vid vattnet, så det var spännande! Hon blev väldigt uppspelt, men hon vågade inte gå i. Hon gick ner med tassarna lite grann och det är ju en bra början, haha!
Nu ska jag sätta mig framför tvn med en kopp te och lite godis!
Världens finaste!

Just a kiss

2011-08-23 @ 11:51:03
Förresten, nu finns en av årets hittills bästa låtar på Spotify: Lady Antebellum – Just A Kiss

Godmorgon!

2011-08-23 @ 11:48:59
Nu har jag precis ätit en jättegod frukost och samtidigt kollat lite sista minutenresor. Jag och en vän ska antagligen åka, men inte än! Men jag älskar att kolla resor och jag tycker att det är roligt att se vad de kostar och vad det skulle kunna kosta senare när vi ska beställa!
Nu ska jag gå ut lite i skogen med Maia så att hon får springa av sig lite, haha! Sedan åker jag och hämtar Jannike eftersom vi ska ut och gå, 8 km blir det idag!

Hejdå!

Finaste klassen!

2011-08-23 @ 00:15:08
Tänkte lägga in våra fina studentbilder som vi tog med klassen. Jag saknar dem lite faktiskt, det känns jättekonstigt att jag inte ska åka tillbaka till Vadstena nu, att jag ska inte få bo i min lägenhet ett år till och inte ska jag heller gå i skolan. Men sådant är livet, nu är jag redo att göra det jag verkligen vill!

Ledighet!

2011-08-22 @ 23:36:51
Helloo!
I dagarna som har gått så har jag jobbat lördag och söndag. Jag jobbade lunch för första gången också, vilket var riktigt roligt!! Då är det bara konferensgäster som äter och vi går ut och serverar maten i restaurangen istället för att det är buffé. I söndags var det ungefär 700 gäster, stressigt men sjukt kul!

I lördags så träffade jag Jannike och Jetmira på kvällen, vi var hemma och bara tog det lugnt. Och igår var jag ute med mina arbetskamrater, vi gick till Chez och satt där hela kvällen, drack vin och umgicks. Idag har jag varit hemma och tagit det lugnt på min lediga dag, men på förmiddagen var jag ute på en powerwalk med Jannike och vi ska köra på det imorgon igen. Men imorgon blir det lite längre, ca 8 km. Det blir så mycket roligare när man har någon att gå med, så att man kan prata samtidigt.

Så jag är alltså ledig imorgon med, sedan kör jag på jobb onsdag till söndag, och jag börjar senast sju alla dagarna.. Jag säger såhär, det är tur att man slutar tidigt så att man kan gå hem och sova om man vill det, haha!
Nu ska jag kolla klart på ett repris-avsnitt av big brother som går på tv, sedan ska jag sova!

Rom

2011-08-18 @ 21:01:30
Sitter och kollar på lite resor och har just nu fastnat för Rom, jag skulle väldigt gärna vilja åka dit! Eller till London.. Och i så fall skulle det bli en weekendresa, det räcker tycker jag när man åker till en större stad!

Dagarna på dagarna

2011-08-18 @ 17:44:38
Haha, jag älskar det här klippet! David Hellenius är sjukt bra.

Matt Nathanson!

2011-08-18 @ 13:26:55
Jag bara älskar den här låten. Jag lyssnade på den jättemycket för längesedan men hittade den igen häromdagen. Det här tycker jag om, när man hittar en låt man lyssnade mycket på förr och får tillbaka exakt de där känslorna man hade då. När en låt kan påminna en om något så väl.

110818

2011-08-18 @ 13:18:47
Godmorgon är väl fel att skriva, men i alla fall.. Hittills idag har jag inte sysslat med mycket, mest tagit det lugnt och njutit av min träningsvärk, hur härligt är det inte?! Just nu ser det ut som att det är lite sol ute, så man kanske skulle passa på att sola lite innan regnet kommer igen? Jag tycker inte om att jag har jobbat när det varit fint väder i hela juli månad.. Det känns som att all den färg jag hade är helt borta och att hösten är påväg, trist. Jag hoppas i alla fall att vi kan få lite mer sommar än vad vi har haft och man får ta vara på de stunderna man får!

Thailand!

2011-08-17 @ 22:21:01
Godnatt!

Underbart att träna!

2011-08-17 @ 22:06:23
Åh, vad härligt det var att träna på gym igen! Jag tycker i alla fall att det är stor skillnad på vilken press jag sätter på mig själv när jag jämför med att träna hemma. Och nu har jag den där känslan jag pratar om, att känna sig helt slut. Underbart!! Och nästa vecka sa vi att vi skulle försöka gå på något pass, typ Zumba.. Det verkar riktigt roligt. Jag ska nog ta och skaffa mig ett kort där så småningom.
Nu sitter jag och fixar lite med min Au-Pair ansökan. Någon dag nu så ska jag skriva det personliga brevet och även spela in en video, vilket de tycker att man ska ha! Och det känns ganska vettigt och det känns som att det borde öka chanserna att hitta en bra familj! Jag hoppas på att hamna någonstans på östkusten, New York och runt där, typ New Jersey kanske! Men vi får väl se vart den bästa familjen finns någonstans.
Drömmen!

170811

2011-08-17 @ 16:02:45
Jag har fortfarande inte varit och tränat, men jag har varit hos Jannike en sväng och Jetmira var också där! Det var verkligen superkul eftersom vi tre inte setts tillsammans på över nio veckor. Jannike har varit utomlands och sedan så åkte Jetmira precis när hon kom hem. Men nu är vi återförenade, haha! Nu ska jag nog äta lite innan vi ska träna.
Idag har jag längtat tillbaka till Thailand. Värmen och allt det härliga som hör till!

Studentlåt!

2011-08-17 @ 15:32:00
Ville bara dela med mig av låten som jag och två kompisar skrev som projektarbete nu i trean. Vi framförde den på studentdagen och det gick sjukt bra! Den rörde många och jag tror inte att det var många torra ögon bland treorna som sitter på scenen.

Godmorgon!

2011-08-17 @ 10:55:56
Idag var jag faktiskt uppe tidigt, jag var tvungen att gå upp och ta hand om Maia eftersom både mamma och pappa jobbar. Nu har jag ätit lite frukost och försöker hitta något på tv som är okej att titta på, men på morgonen är det inte mycket att hurra för!
Någon gång under dagen så ska jag och Jannike till Sportlife och träna på gymmet, jag längtar och det ska bli riktigt roligt! Jag har inte tränat på gym på flera månader och jag har saknat det! Jag har saknat att träna så hårt att man är helt slut efteråt, det är en av de bästa känslorna!

Om jag trivs på Sportlife så får det nog bli ett gymkort där till hösten, när det är otroligt tråkigt väder och man inte vill gå ut och springa i rusket!

You just might be the one I've been waiting for my whole life.

2011-08-16 @ 20:33:25
Bästa låten just nu!

Det var ett tag sedan!

2011-08-16 @ 19:00:00
Nu var det ett bra tag sedan jag skrev här.. Jag har jobbat lite grann i veckorna, men det märks att ordinariepersonalen börjar komma tillbaka för just nu jobbar jag bara helger. Det är lite tråkigt och jag hoppas på att jag kan få ett nytt jobb snart, jag har sökt ganska många och var på intervju igår! Och det kändes riktigt bra. Hoppas att hon hör av sig med positiva nyheter, annars är det bara att leta vidare!

Och för några veckor sedan bestämde jag mig för en ganska stor grej.. Jag ska nästa år åka som AuPair till USA! Jag har velat göra det i flera år och nu har jag bestämt mig, nu ska jag ta steget. Jag ska på informationsmöte om några veckor och tänkte försöka komma iväg någon gång på våren i April, Maj nästa år! Jag är snart klar med min ansökan och efter informationsmötet ska den skickas in och sedan börjar processen, grymt spännande ska det bli! Jag vill bara åka nu, nu, nu!

Idag har jag varit inne i stan en sväng med Jannike.. Och eftersom Göteborgs kulturkalas har börjat nu så var det sjukt mycket folk i stan, vilket i sin tur gjorde det svårt att få parkering. Och det gjorde i sin tur att vi började bråka med några om vilka som åkt runt och letat parkering längst, haha! Vi vann och fick våran parkering, men vi kom på att vi inte borde sitta i samma bil när den ena av oss kör, eftersom vi båda kan bli ganska arga när vi kör och ihop blir det bara ännu värre.. Men, vi är ett grymt team! ;)
Vi skulle väl inte göra något speciellt i stan, men jag bokade faktiskt klipptid! Det behövs nu och jag är lite inne på att kanske klippa av längden och ha lite kortare, jag vill göra en radikal förändring helt enkelt. Vi får se!

Nu ska jag faktiskt fortsätta lite med min ansökan och försöka göra den så klar som det går!
Pusss


Och min älskling växer som bara den!

RSS 2.0