Nu är det klart!!

2011-12-08 @ 17:02:49
Jag är verkligen säämst på att uppdatera om jag verkligen inte har något intressant att skriva och nu var det över en vecka sedan jag skrev sist. Ja, sist jag skrev var precis efter att jag hade pratat över Skype med familjen i Philadelphia(Eller ja.. de bor ju en bit utan, men det är lättare att säga Philadelphia). Och igår så fick jag ett mail av pappan i familjen där han skrev att han ville prata igen, och självklart ville jag också det! Så igår pratade vi lite till och han berättade mest att de gärna ville gå vidare och så där! Och han skulle prata med mamman i familjen igår kväll och sedan maila mig efter det! Och heeela dagen har jag väntat och väntat på att världens bästa mail skulle trilla in! Och, idag runt klockan två så fick jag mailet och där stod det att de gärna ser att jag kommer till dem nästa år som deras blivande au pair! Hur AWESOME är det inte?! Och sedan jag fick det mailet idag har allting gått väldigt fort!!

Jag har ringt Cultural Care Sverige för att prata med dem och höra lite vad jag skulle göra härnäst. Jag svarade på mailet nästan med en gång och efter en stund ringde värdfamiljens handläggare från Boston för att kolla läget om hur jag kände och allt sådant. Han sa att familjen var väldigt glada och då sa jag att jag är vääldigt glad jag också! Efter det så fick jag ett mail där det stod "Good news from Cultural Care Au Pair". I det mailet stod det att familjen har godkänt mig och att jag skulle ringa till kontoret här i Sverige och godkänna familjen, och då gjorde jag det! Sedan fick jag massa information om allt möjligt som ska hända nu av tjejen på CC och det är verkligen mycket information! Men allting är så sjukt spännande och det är bara ungefär 2,5 månader kvar tills avresedatumet är, den 27 februari, vilket är väldigt snart! Och jag tror att allting kommer gå jättefort och allting kommer vara ganska hektiskt, men vääldigt roligt!

Nu ska jag äta lite middag och sedan bara ta det lugnt! Imorgon på min lediga dag ska jag fixa i ordning allt som ska skickas in till Cultural Care, kopior på körkort osv!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0