Resan till DC

2012-03-28 @ 22:14:57
Jag tänkte berätta om helgen i DC! Vi åkte tidigt på lördag morgon och kom fram någon gång runt ett på dagen, då gick vi direkt till hotellet och checkade in samt lämnade våra väskor. Direkt efteråt gav vi oss ut och började vårat turistande! Vi hann se mycket saker under dagarna vi var där, t.ex. Vita huset, Jefferson Memorial, Georgetown/Georgetown university, Chinatown och alla de där sevärdheterna. Man kan säga att vi till slut blev riktiga turister eftersom vi fick nog av regnet och köpte oss varsin av de där fula regnponchosarna.. haha! Även om vädret var kasst och vi blev dyngsura så vandrade vi runt och kollade på allt innan vi började gå tillbaka mot hotellet för att göra oss i ordning inför kvällen. Jag hade pratat med Christine och vi hade bestämt att vi skulle följa med henne och hennes vänner ut på lördagkvällen. Så vi mötte upp dem senare på kvällen och gick ut på en klubb i DC. Vi hade en riktigt rolig kväll och vi dansade hela kvällen! Det var även roligt att få träffa lite nytt folk här i USA!
Så det blev en sen kväll men trots det tidigt uppstigning på söndagen för att hinna se så mycket som möjligt den dagen också, så då fortsatte vi vårt turistande! Vädret var lite bättre den dagen, vi slapp regnet. Vi gick runt fram tills klockan var ungefär tre, då vi alla tröttnade och gick till stationen för att vänta på bussen som sedan gick vid fem.

Sammanfattat så hade vi en toppenhelg och det var riktigt roligt att få se DC. Det är en stad som jag tyckte om jättemycket och som jag gärna åker tillbaka till någon gång!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0