Styrketräning

2013-01-22 @ 20:40:00
Hittade en intressant och bra annons angående styrketräning. Det är nog många som missuppfattar och inte riktigt förstår hur det ligger till.
Här är den:
 
"Nej jag vill inte göra styrketräning för jag kommer bara att bli biffig då".Det är en vanlig mening man hör från tjejer. Men med lite logik förstår vi alla sanningen att man inte blir inte Arnold Schwarzenegger utav misstag. Speciellt inte av att man lyfter lite silverhantlar och detta faktum är sant oavsett hur många som tror motsatsen. Det hela faller sig lika befängt som att man skulle av misstag bli Ronaldo, få hans fotbollsegenskaper eller karaktäristiska frisyr av att köpa samma fotbollsskor.

Faktum är att det är extremt svårt för tjejer att ens lägga på sig lite muskler då deras produktion av manligt könshormon (testosteron) är cirka 1/10 av mannens. Detta i kombination med att tjejer generellt sett har en mindre mängd muskelmassa från en början gör att oddsen att de skulle bli biffiga av styrketräning är väldigt, väldigt låga.


När tjejer blir sjukt biffiga är det oftast p.g.a. att de använt manligt könshormon och därmed i stort sett blivit män (rent hormonellt sett). Så visst med "rätt" doping kan absolut tjejer bli stora som hus men frågan är då om det kan räknas som tjejer?


Nej sanningen är att om tjejer bara styrketränar och inte använder sig utav otillåtna hormontabletter kommer deras kvinnliga former att behålla och slipas långsamt till absoluta världsklass. De kommer absolut inte lägga på sig några onaturligt stora och biffiga muskler utan de ser bara ännu kvinnligare och ännu sexigare ut då deras lår, höfter, mage och axlar formas efter den kvinnliga genetikens tänkta form.
 - Källa Fitness-guru.seKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0